cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

cFos Outlook DAV е деинсталиран

Ви благодариме што го испробавте cFos Outlook DAV. Ве молиме, помогнете ни да ги подобриме cFos Outlook DAV, кажувајќи ни зошто сте го деинсталирале. Вашите повратни информации се многу важни за нас.

Јас само го отстранив привремено. Reinе ја инсталирам повторно наскоро.
Јас деинсталирам трајно
image of a stop watch

Колку е ефективно обликот на сообраќајот на cFosSpeed?
Christoph Lüders & Christian Carazo, cFos Software GmbH - 26 октомври 2018 година
Симни: cfosspeed-traffic-shaping-report.pdfFlag symbol for English language