cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

cFosSpeed поддржува тастатура за гејмер Logitech G19, G15, G13, G510 и компатибилни модели. За да го користите приказот на таква тастатура за игри, мора да се изврши софтверот за игри на среќа Logitech V7.00 или повисок. Потоа можете да се движите во менито за поставки на прозорецот cFosSpeed и да ја активирате поддршката за приказ Logitech. Сега прозорецот за статус cFosSpeed е прикажан на екранот на тастатурата наместо на работната површина во Виндоус.

Ви предлагаме да ги користите следниве кожи или да дизајнирате своја кожа.

Logitech G19 кожа

Logitech G19 кожа

Logitech G13/G15/G510 кожа

Logitech G13/G15/G510 кожа

Logitech кожи на YouTube

Откривање на тастатурата Logitech

И cfosspeed.exe и софтверот за игри на игри Logitech автоматски се стартуваат кога ќе се стартува Виндоус. Ако cFosSpeed работи пред софтверот за игри со картички Logitech, тастатурата може да не се открие. Во таков случај, можете да ја користите опцијата "detect" во менито cFosSpeed за тастатурите на Logitech или можете да ги модифицирате c:\ProgramData\cFos\cfosspeed\global.ini, дел [Сите] и да вметнете startup_delay=x каде што е x бројот на секунди cFosSpeed треба да почека пред да се започне прозорецот за статус.

Поддршка на тастатурата LogitechКако да се користи приказот на тастатурите на Logitech Gamer за информации за статусот cFosSpeed. G19, G15, G13, G510 и компатибилни модели.