cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Општи навестувања

Лиценца cFosSpeed купена од www.cfos.de може да се користи во секое време за активирање на cFosSpeed.

Објаснување за тоа како да се направи ова може да се најде на:
Инсталација / Регистрација / Деинсталирање

Го изгубивте клучот или лозинката за лиценца

  1. Ве молиме користете ја нашата Испратете формулар за клучен лиценца

Совети за специјални проблеми

Клучот за лиценца се отвора како датотека со текст

  1. Зачувајте го клучот за лиценца на вашиот хард диск
  2. Отворете ја датотеката со десен клик на неа и изберете Отвори со и потоа користете Пребарување за избор на програмата за инсталација cFosSpeed setup.exe во рамките на директориумот за инсталирање cFosSpeed, на пр. C: -> Програми -> cFosSpeed -> setup.exe.


Страна за помош со клучни записиКако да се справувате со проблеми со активирање на клучот за лиценца