cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Освојте бесплатна лиценца за доживотно cFosSpeed секој месец!

Услови: Еднаш месечно, ги анализираме сите статистички податоци за пристапот до нашиот веб-сервер www.cfos.de за да создадеме ранг на веб-страниците што најмногу се однесуваат на веб-страницата cFos. Ако вашата регистрирана страница со врски cFos е меѓу првите 30 од страниците што се однесуваат, ја добивате бесплатната лиценца за живот cFosSpeed! Доколку нема регистрирани страници за врски cFos меѓу првите 30 упатувачи, тогаш страницата со највисоко рангирани cFos Link ја добива лиценцата. Ова значи дека даваме најмалку една бесплатна лиценца месечно!
Ако победничката страница припаѓа на некој клан на игра или еснаф, можете да аплицирате за повеќе од една лиценца, во зависност од бројот на упати до cfos.de.

Вметнете транспарент во почетната страница

  1. Изберете го транспарентот подолу што најдобро одговара на вашата веб-страница
  2. Копирајте го HTML-кодот и вметнете го на вашата страница
    Внимание! Банерот мора да биде видлив на вашата страница!
  3. Врати се на оваа страница
  4. Користете го копчето "Учествувајте" за да се приклучите во програмата cFos Link
  5. Ако сте меѓу првите 30 упатувачи, ќе добиете бесплатна лиценца cFosSpeed во рок од неколку дена

Победници 2020

Октомври
programturk.com/resources/
Септември
dangerskill.pl
Август
noentrysecurity.com.br
Јули
anbinx.top
Мај
setitagila.3dn.ru
Април
digitalware.ir
март
startgate42.de
Февруари
aowvn.org
Јануари
Null社 (nullplay.com)

Победници 2019

Декември
雷神久ブログ (Raijin Hisa Blog)
Ноември
APAC

Large Rectangle (темно)

cFosSpeed придружни транспаренти
Копирајте го HTML-кодот и вметнете го на страницата за врски cFos:

Large Rectangle (светла)

cFosSpeed придружни транспаренти
Копирајте го HTML-кодот и вметнете го на страницата за врски cFos:
;

Banner (темно)

cFosSpeed придружни транспаренти
Копирајте го HTML-кодот и вметнете го на страницата за врски cFos:

Banner (светла)

cFosSpeed придружни транспаренти
Копирајте го HTML-кодот и вметнете го на страницата за врски cFos:
Користете контакт форма за да учествувате во програмата cFos Link 2.0.