» Купи сега: cFos Outlook DAV за бизнис корисници

Router guide banner
Get a free cFosSpeed and cFos Personal Net license!
Help us to complete our router guide .

Вашата Нарачка (за бизнис корисници*)
As a private user, please use the Формулар за нарачка за Приватни Корисници

cFos Outlook DAV logo

cFos Outlook DAV Business + Доживотни Надоградувања
Hint Buy once and get all future versions for free.

Во Вашата доживотна лиценца веќе се подмирени трошоците за сите наредни надоградби (на пр., нови верзии за вашиот оперативен систем)! Едноставно симнете ги од нашата страна за симнување и инсталирајте ги врз старите верзии.
во цената е вклучен Германскиот ДДВ како и сите давачки за испорака.

Ако сакате да го нарачате cFos Outlook DAV во поголеми количини и/или да станете препродавач, контактирајте со нашиот cFos Тим за Нарачки . Ќе ви пратиме понуда веднаш.

Оградување : Synchronization of Outlook data with CalDAV/CardDAV servers can cause unexpected interoperability problems and loss of data. You therefore order only under the condition, that you have completely and successfully tested cFos Outlook DAV with your particular use-cases.

 39.90 €
Сума:  39.90 €
payment logos
Support, telefonische Bestellung:
Phone number
Powered by cFos Personal Net Web Server
Practice random kindness and senseless acts of beauty