cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Еве некои статистики за ширина на опсег и игри генерирани од податоците за употреба на cFosSpeed. Ви благодарам на сите што ни дозволивте да испраќаме статистики за анонимизирана употреба. Ние ќе ја ажурираме оваа страница од време на време.

Ширина на опсег по земја во Mbits/s (просек / максимум)

Повеќето одиграни игри

Широкопојасен интернет и статистика на игриШирокопојасен интернет и статистика на игри генерирани од податоците за употреба на cFosSpeed