cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Огромна благодарност до сите наши бета-тестери за брзо известување за грешки и испраќање ни датотеки во трагови и паѓања. Без ваша помош, нашите производи не можеа да го имаат овој висок квалитет стандард!
cFos Слави

Овие бета верзии не се целосно тестирани.
Користете на ваш сопствен ризик.

cFosSpeed

Зголемување на Интернет брзината
преку Traffic Shaping

cfosspeed-v1201-build2523.exe
32bit / 64bit (x64)
( 12-May-2022 15:53 , 5.7mb )
What's new in this version?( 12-May-2022 15:53 )

cFos Personal Net

Веб-сервер за домашни корисници и професионалци

( , )
What's new in this version?( )

cFos IPv6 Link

cFos Broadband Connect

Интернет Dial-Up - Висока брзина конекција >= 16Mbit/s

cfosbc-v107-build1088.exe
32bit / 64bit (x64)
( 15-Dec-2011 17:36 , 2.3mb )
What's new in this version?( 15-Dec-2011 17:36 )

cFos

ISDN dial-in driver

cfos-v801-build3134.exe( 26-May-2011 17:45 , 3.9mb )
cfos-x64-v801-build3134.exe( 26-May-2011 17:47 , 4.3mb )
What's new in this version?( 26-May-2011 17:47 )
Преземете ги најновите бета верзии на cFosSpeed, cFos IPv6 Link, cFos Broadband Connect и cFos Professional.