cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT AC66U


ASUS RT-AC66U Step 1

1 Пријавете се во вашиот ASUS RT-AC66U со вашето корисничко име и лозинкаASUS RT-AC66U Steps 2-4

2 Кликнете на "WAN" во главното мени лево

3 Кликнете на јазичето со ознака "Virtual Server / Port Forwarding"

4 Изберете "Yes" на "Enable Port Forwarding"ASUS RT-AC66U Step 5-8

5 Изберете "HTTP" од "Famous Server List"

6 Изберете компјутер cFos Личната мрежа се извршува од списоците "Local IP"

7 Вметнете локално пристаниште "80"

8 Кликнете на "+" за да го додадете правилото на списокот за товар на пристаништатаASUS RT-AC66U Step 9

9 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на копчето "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT AC66UУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за ASUS RT-AC66U