cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT AC86U


ASUS RT AC86U Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)ASUS RT AC86U Steps 2-4

2 Под „ Advanced Settings “ од левото мени изберете „WAN“

3 Изберете го јазичето " Virtual Server / Port Forwarding " на горниот дел од страницата

4 Кликнете на " Yes " за да овозможите пренасочување на портатаASUS RT AC86U Steps 5-7

5 Изберете "HTTP" од паѓачкото копче

6 Внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net во полето " Local IP "

7 Кликнете на иконата " Add "ASUS RT AC86U Step 8

8 Притиснете го копчето " Apply " за да го примените списокотПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT AC86UУпатства за активирање на Port Forwarding за ASUS RT-AC86U