cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUSWRT-Merlin


ASUSWRT-Merlin Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)ASUSWRT-Merlin Steps 2-3

2 Кликнете на "WAN" во главното мени од лево

3 Кликнете на десната горната листа "Виртуелен сервер/пренасочување на порта"ASUSWRT-Merlin Steps 4-7

4 Изберете некоја популарна услуга од „Познат сервер список“ и во неа ќе додадете заеднички порт и протокол

5 Или рачно внесете
Service Name,
Port range ("80"),
Local IP - ИП-адресата на компјутерската cFos лична мрежа работи,
Local port ("80"),
Protocol type ("TCP")

6 Кликнете на копчето "Додај (+)" за да додадете ново правило за портот на списокот

7 Кликнете на копчето "Примени" за да го зачувате списокотПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUSWRT-MerlinУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за ASUSWRT-Мерлин