cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Aterm WG1400HP


Aterm WG1400HP Steps 1-5

1 Пријавете се во рутерот со вашата лозинка

2 Кликнете на "Напредни поставки" во главното мени лево (詳細 設定)

3 Кликнете на "Поставки за мапирање порта" во главното мени лево (ポ ー ト マ ッ ン ン グ 設定)

4 Изберете го вашиот интерфејс

5 Кликнете на копчето "Додај" (追加)Aterm WG1400HP Steps 6-8

6 Внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net во полето "LAN Side Host")

7 Кликнете на копчето "Конфигурација" (設定)

8 Кликнете на копчето "Зачувај" (Save)Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Aterm WG1400HPУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Aterm WG1400HP