cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за полето AVM FRITZ! Box 7113


AVM FRITZ!Box 7113 Step 1

1 Внесете "http://fritz.box" во вашиот прелистувач. Внесете ја лозинката. Кликнете на "Anmelden"AVM FRITZ!Box 7113 Steps 2-6

2 Кликнете на јазичето со ознака "Einstellungen"

3 Кликнете на "Erweiterte Einstellungen"

4 Кликнете на "Internet"

5 Кликнете на „Freigabe

6 Кликнете на копчето "Neue Portfreigabe"AVM FRITZ!Box 7113 Step 7

7 Изберете "HTTP-Server" и компјутерот cFos Personal Net работи од списоците со опции

8 Кликнете на "Übernehmen"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за полето AVM FRITZ! Box 7113Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за АВМ ФРИТЗ! Box 7113