cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Belkin F9K1115 V2


Belkin F9K1115 V2 Step 1

1 Кликнете на „Locked“ за да се најавите (стандардната IP е 192.168.2.1 - ако сè уште не сте поставиле лозинка, прескокнете ги чекор 1 и 2)Belkin F9K1115 V2 Step 2

2 Вметнете ја вашата лозинка и кликнете на "Let me in"Belkin F9K1115 V2 Step 3

3 Кликнете на "Advance Settings"Belkin F9K1115 V2 Step 4

4 Под делот за заштитен ид Кликнете на "Port Forwarding"Belkin F9K1115 V2 Steps 5-7

5 Кликнете на опаѓачкото мени за да видите достапни опции

6 Изберете "Web Server (HTTP)" од менито

7 Кликнете на копчето "<<AddBelkin F9K1115 V2 Step 8

8 Во празното поле, вметнете го последниот сет на броеви на Локалната IP поврзана со компјутерот што работи cFos Personal NetBelkin F9K1115 V2 Step 9

9 Кликнете на копчето "Save" и почекајте повторно да се подигне рутеротПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Belkin F9K1115 V2Упатства за активирање на Port Forwarding за Belkin F9K1115 V2