cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за безжичен рутер Belkin N + (F5D8235-4)


Belkin N+ Wireless Router (F5D8235-4) Step 1

1 Поврзете се со вашиот рутер (стандардна IP: 192.168.2.1) и изберете го копчето "login"Belkin N+ Wireless Router (F5D8235-4) Step 2

2 Пријавете се со вашата лозинка. (Стандардна лозинка = оставете празно)Belkin N+ Wireless Router (F5D8235-4) Steps 3-5

3 Изберете "Virtual Servers" во главното мени од лево

4 Проверете го полето за избор "Enable", внесете го "Description", наведете го "Inbound port" (80) и "Outbound port" (80) и внесете ја IP-то на компјутерот cFos Personal Net се вклучува.

5 Кликнете на "Apply Changes" за да ги зачувате поставкитеПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за безжичен рутер Belkin N + (F5D8235-4)Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Belkin N + Безжичен рутер (F5D8235-4)