cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-655


D-Link DIR-655 Step 1

1 Внесете ја IP-рутерот во вашата адреса за адреса на Интернет brrwser и најавете се како admin. Ако ова е прво време за најава, можете да пробате само да кликнете на "Log In". Стандардна IP: 192.168.0.1, стандардно име на корисник: admin, стандардна лозинка: ништо (оставете го празно). Овие информации можете да ги најдете на етикетата на дното на рутерот.D-Link DIR-655 Step 2

2 Кликнете на "ADVANCED"D-Link DIR-655 Step 3

3 Кликнете на "PORT FORWARDING"D-Link DIR-655 Steps 4-8

4 Внесете име во полето "Name", пример: "cFos Personal Net"

5 Внесете ја IP адресата на компјутерот што работи cFos Лична мрежа во полето "IP Address". Можете исто така да ја изберете IP адресата со помош на паѓачката листа и да кликнете на "<<"

6 Внесете порта "80" во полето "TCP" и оставете го "UDP" празно

7 Не заборавајте да го проверите

8 Кликнете на "Save Settings"D-Link DIR-655 Step 9

9 Кликнете на "Reboot Now" и почекајте рутерот да се рестартираПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-655Упатства за активирање на Port Forwarding за D-Link DIR-655