cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-820L


D-Link DIR-820L Step 1

1 Користете го вашето корисничко име и лозинка за да се најавите (стандардна IP: 192.168.0.1, стандардно admin корисничко име, стандардна admin лозинка)D-Link DIR-820L Step 2

2 Кликнете на "ADVANCED"D-Link DIR-820L Step 3

3 Кликнете на "PORT FORWARDING"D-Link DIR-820L Steps 4-8

4 Кликнете на Поле за да се провери

5 Внесете име во полето "Name"

6 Внесете 80 во полето "TCP"

7 Внесете ја IP адресата на компјутер што работи со cFos лична мрежа во полето "IP Address"

8 Кликнете на копчето "Save Settings"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-820LУпатства за активирање на Port Forwarding за D-Link DIR-820L