cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-842


D-Link DIR-842 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 92.168.0.1)D-Link DIR-842 Step 2

2 Кликнете на "Port Fordwarding" под табулаторот "Advanced" во горното мениD-Link DIR-842 Step 3

3 Кликнете на копчето "Add Rule"D-Link DIR-842 Steps 4-8

4 Именувајте го вашето ново правило (на пр .: име на апликацијата за која е потребно пренасочено порта)

5 Внесете ја внатрешната IP-адреса на компјутерот со кој се активира апликацијата или изберете го од паѓачкото мени

6 Внесете ги TCP и/или UDP портите што ги користи апликацијата. За cFos лична мрежа, ова е 80

7 Поставете ја саканата поставка за распоред од паѓачкото мени или оставете ја на „Always Enable

8 Кликнете на "Apply" за да ги зачувате поставкитеПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-842Упатства за активирање на Port Forwarding за D-Link DIR-842