cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-880L


D-Link DIR-880L Step 1

1 Одете на http://dlinkrouter.local. Стандардната лозинка е празнаD-Link DIR-880L Step 2

2 На горното мени одете на "Карактеристики > Пренасочување на порта"D-Link DIR-880L Step 3

3 Кликнете на "Add Rule" на страницата за пренесување на пристаништетоD-Link DIR-880L Step 4

4 Внесете име, IP-компјутер, порта TCP/UDP за да го проследите сообраќајот и да кликнете на "Apply"D-Link DIR-880L Step 5

5 Кликнете на "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-880LУпатства за активирање на Port Forwarding за D-Link DIR-880L