cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за рутерите што работат со DD-WRT


DD-WRT Step 1

1 Пријавете се во рутерот користејќи го вашето корисничко име и лозинка (Default-IP: 192.168.1.1, Најава: admin, лозинка: нема)DD-WRT Step 2

2 Кликнете на "NAT/QoS" на главното мени на горниот делDD-WRT Step 3

3 Кликнете на "Add"DD-WRT Steps 4-7

4 Внесете ја IP-адресата на компјутерот cFos Personal Net се вклучува во полето "IP Address" и поставете ги "Port from" и "Port to" на 80

5 Проверете го полето за избор "Enable"

6 Кликнете на "Save"

7 Кликнете на "Apply Settings"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за рутерите што работат со DD-WRTУпатства за активирање на Port Forwarding за рутери што работат со DD-WRT