cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Edimax BR6228N


Edimax BR6228N Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - корисничко име: admin, лозинка: 1234)Edimax BR6228N Step 2

2 Кликнете на "General Setup"Edimax BR6228N Step 3

3 Кликнете на "Advanced Settings"Edimax BR6228N Step 4

4 Кликнете на "Port Forwarding"Edimax BR6228N Step 5

5 Овозможи пренасочување на пристаништетоEdimax BR6228N Steps 6-7

6 Изберете го компјутерот cFos Лична мрежа што работи од паѓачката листа и внесете пристаниште од 80 - 80

7 Кликнете на "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Edimax BR6228NУпатства за активирање на Port Forwarding за Edimax BR6228N