cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете пренасочување на портата за Huawei HG532e


Huawei HG532E Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинкаHuawei HG532E Steps 2-7

2 Кликнете на "Advanced" во главното мени од лево

3 Кликнете на под менито "NAT"

4 Кликнете на табулаторот "Port Mapping"

5 Овозможете го копчето "Application" радио и изберете "Web server (HTTP)" од паѓачкото мени

6 Внесете ја IP-то на компјутерот cFos Personal мрежата се вклучува во полето "Internal host"

7 Кликнете на "Submit"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за Huawei HG532eУпатства за активирање на Port Forwarding за Huawei HG532E