cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Linksys EA6900


Linksys EA6900 Step 1

1 Пријавете се во таблата на рутерот, по дифолт URL-то е 192.168.1.1. Пријавете се со стандардно корисничко име и лозинка ако не ги промените. (Стандардна информација за најава може да се најде на пакетот на рутерот или на дното/задната налепница на рутерот)Linksys EA6900 Step 2

2 Под "Smart Wi-fi Tools", кликнете на "Security"Linksys EA6900 Step 3

3 Кликнете на "Apps & Gaming"Linksys EA6900 Step 4

4 Кликнете на "Port Range Forwarding"Linksys EA6900 Step 5

5 Внесете го името на апликацијата, Start to End Port (80), Protokol (TCP) и IP на компјутерот cFos Personal Net се вклучува. Кликнете на полето Овозможи, потоа кликнете на "Save" или "Add new Port Range Forwarding"Linksys EA6900 Step 6

6 Кликнете на "Apply" за да ги зачувате изменитеПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Linksys EA6900Упатства за активирање на пристаништето на пристаништето за врските на ЕА6900 на Linksys