cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear DG834N


Netgear DG834N Step 1

1 Пријавете се во менито за конфигурација на рутерот (стандардна IP: 192.168.0.1, стандардно корисничко име: admin, стандардна лозинка: password)Netgear DG834N Steps 2-3

2 Кликнете на "Firewall Rules" во менито лево

3 Кликнете на копчето "Add" под табелата "Inbound Services"Netgear DG834N Steps 4-6

4 Изберете "HTTP(TCP:80)" од списокот "Service"

5 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal мрежата се вклучува во полето "Send to LAN Server"

6 Кликнете "Apply" за да ги зачувате вашите промени. Можете да ги оставите полињата "Action", "WAN Users" и "Log" со нивните основни поставкиПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear DG834NУпатства за активирање на Port Forwarding за Netgear DG834N