cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear WNDR3400v2


Netgear WNDR3400v2 Step 1

1 Одете на 192.168.1.1 во кој било интернет прелистувач. Стандардно, корисничкото име е admin и лозинката е passwordNetgear WNDR3400v2 Step 2

2 Одете во "Advanced Setup"Netgear WNDR3400v2 Steps 3-5

3 Кликнете на "Port Forwarding/Port Triggering" под "Advanced Setup"

4 Изберете "HTTP" од списокот со Име на услуга

5 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Лична мрежа што работи и кликнете на "Додај"Netgear WNDR3400v2 Step 6

6 ОдливПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netgear WNDR3400v2Упатства за активирање на Port Forwarding за Netgear WNDR3400v2