cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за OpenWrt


OpenWrt Step 1

1 Пријавете се во рутерот користејќи го вашето корисничко име и лозинка (Стандардна IP: 192.168.1.1, Корисничко име: root, стандардна лозинка: нема)OpenWrt Step 2

2 Кликнете на менито "Network", потоа "Firewall" на главното мени на горниот делOpenWrt Steps 3-4

3 Кликнете на копчето "Port forwards" под главното мени

4 Кликнете на "Add"OpenWrt Steps 5-6

5 "Name"Name сервер (на пр. "PNet"), "Protocol" изберете "TCP + UDP", "External zone" изберете "WAN", "External port" до "80", "Internal zone" изберете "LAN", „Internal IP Address“ Внесете ја ИП на компјутерот каде што cFos Personal Net работи „Internal port“ до „80“

6 Кликнете на "Save & Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за OpenWrtУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за OpenWrt