cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете пренасочување на портата за Prolink H5004NK


Prolink H5004NK Step 1

1 Отворете го вашиот веб прелистувач, внесете 192.168.254.254 во лентата за адреси и притиснете "Enter"Prolink H5004NK Step 2

2 Willе бидете пренасочени на почетната страница на рутеротProlink H5004NK Step 3

3 Скролувајте надолу по веб-страницата и кликнете на "Setup"Prolink H5004NK Step 4

4 Внесете го корисникот и во полето за корисничко име и за лозинкаProlink H5004NK Step 5

5 Кога ќе се најавите, кликнете на табулаторот "Advanced"Prolink H5004NK Step 6

6 Кликнете на "NAT" од левата страна на страницатаProlink H5004NK Step 7

7 Потоа кликнете на "Virtual Server" за да поставите пренесување на пристаништетоProlink H5004NK Steps 8-9

8 Пополнете ги потребните полиња за да ги проследувате пристаништата, кликнете на копчето радио копче дефинирано од корисникот и назначете име за пристаништето што сакате да го препратите или отворите. Внесете ги WAN портата, LAN портата и LAN IP

9 Кликнете на "Apply changes"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за Prolink H5004NKУпатства за активирање на Port Forwarding за Prolink H5004NK