cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Technicolor DPC3848VE


Technicolor DPC3848VE Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.0.1 - стандардно корисничко име/лозинка: admin/cisco)Technicolor DPC3848VE Steps 2-4

2 Кликнете на " Aplications & Gaming "

3 Кликнете на табулаторот " Port Range Forwarding "

4 Кликнете на копчето " Add Port Range Forwarding Rule "Technicolor DPC3848VE Steps 5-7

5 Внесете 80 во Start Port и End Port и внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal мрежата се вклучува во полето за IP Address

6 Кликнете на копчето " Save Settings "

7 Одјавете се од вашиот рутер со кликнување на „ Log OFF “ во главното мени од горниот десен аголПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Technicolor DPC3848VEУпатства за активирање на Port Forwarding за Technicolor DPC3848VE