cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Technicolor TG589VN v3


Technicolor TG589VN v3 Step 1

1 Пријавете се во вашиот Technicolor TG589vn v3 со вашето корисничко име и лозинкаTechnicolor TG589VN v3 Steps 2-4

2 Кликнете на "Toolbox" во главното мени на левото 3

3 Потоа кликнете на подменито "Game & Application Sharing"

4 Кликнете на "Assign a game or application to a local network device"Technicolor TG589VN v3 Step 5

5 Изберете "<User-defined>"Technicolor TG589VN v3 Steps 6-9

6 Напишете го името на апликацијата

7 Изберете го уредот cFos Лична мрежа е вклучена

8 Изберете опсег на порта (80)

9 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на копчето "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Technicolor TG589VN v3Упатства за активирање на Port Forwarding за Technicolor TG589VN v3