cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Tenda AC10


Tenda AC10 Step 1

1 Пријавете се на рутеротTenda AC10 Steps 2-3

2 Одете во " Advanced Settings "

3 Одете во " Virtual Server "Tenda AC10 Steps 4-7

4 Изберете 80 (HTTP)

5 Изберете TCP

6 Притиснете " +new " за да ги зачувате поставките

7 Exit од рутерот со притискање на „ ExitПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Tenda AC10Упатства за активирање на шпедиција на пристаништата за Тенда AC10