cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-Link TD-W8901N


TP-Link TD-W8901N Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: http://tplinkmodem.net - стандардно корисничко име/лозинка: admin)TP-Link TD-W8901N Step 2

2 Кликнете на " Advanced Setup " во главното мени на горниот делTP-Link TD-W8901N Step 3

3 Кликнете на " NAT " во менито веднаш под " Advanced Setup "TP-Link TD-W8901N Step 4

4 Кликнете на " Virtual Server "TP-Link TD-W8901N Step 5

5 Изберете HTTP_Server како Common Service port (сите други параметри ќе се вчитаат автоматски)TP-Link TD-W8901N Steps 6-7

6 Внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net во полето IP Address

7 Кликнете на копчето " Save "Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-Link TD-W8901NУпатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link TD-W8901N