cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TL-MR3040


TP-LINK TL-MR3040 Step 1

1 Пристапете до вашата страница за конфигурација на рутерот со најавување со вашето корисничко име и лозинка (погледнете на хардверот назад за стандардно корисничко име, лозинка и IP адреса на рутерот)TP-LINK TL-MR3040 Steps 2-3

2 Кликнете на "Forwarding" и потоа кликнете на "Virtual Servers"

3 Кликнете на "Add New" за да го поставите препратувањето на портатаTP-LINK TL-MR3040 Steps 4-6

4 Изберете "HTTP" од "Common Service Port" и некои полиња ќе бидат пополнети автоматски

5 Пополнете го полето "IP Address" со IP на компјутерот cFos Лична мрежа што работи

6 Кликнете на "Save" и потоа на "Done"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-LINK TL-MR3040Упатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link TL-MR3040