cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за безбедносниот порта UniFi 3P


UniFi Security Gateway 3P Step 1

1 Стартувајте го UniFi контролорот и кликнете на "Launch a Browser to Manage the Network". Ова ќе лансира прелистувач на кој ќе бидат внесени корисничкото име и лозинката за пристап до страницата за управување со UniFi Security Gateway 3PUniFi Security Gateway 3P Steps 2-5

2 На страницата за управување кликнете на "Settings"

3 Кликнете на "Routing & Firewall"

4 Кликнете на "Port forwarding"

5 Кликнете на "Create new port forward rule"UniFi Security Gateway 3P Steps 6-8

6 Внесете опис за правилото, во овој пример го носи името "HTTP_to_PersonalNetComputer"

7 Внесете го бројот на портата каде што ќе се прими сообраќајот и ip адресата и бројот на портата во која ќе се пренасочи сообраќајот

8 Кликнете на "Save"UniFi Security Gateway 3P Steps 9-10

9 Кликнете на "Devices" на левата страна

10 Почекајте додека статусот "Provisioning" да се префрли на "Connected"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за безбедносниот порта UniFi 3PУпатства за активирање на Port Forwarding за UniFi Security Gateway 3P