cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за полето за поврзување Unitymedia


Unitymedia Connect Box Steps 1-2

1 Пријавете се во вашата Полето за поврзување (лозинката можете да ја најдете на дното на Полето за поврзување)

2 Кликнете на " Weiter "Unitymedia Connect Box Step 3

3 Кликнете на " Erweiterte Einstellungen ", а потоа на " Sicherheit "Unitymedia Connect Box Steps 4-5

4 Кликнете на " Portweiterleitung "

5 Кликнете на " Eine neue Regel erstellen "Unitymedia Connect Box Steps 6-7

6 Внесете го Port (80) и потоа (по можност статички) IP на компјутерот cFos Personal Net се вклучува во полето Lokale IP

7 Кликнете на " Regel hinzufügen "Unitymedia Connect Box Step 8

8 Кликнете на " Abmelden "Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за полето за поврзување UnitymediaУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за полето за поврзување Unitymedia