cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портот за хоризонтот Unitymedia


Unitymedia Horizon Steps 1-2

1 Пријавете се во полето (стандардната IP е 192.168.192.1) и внесете корисничко име (обично admin) и лозинка

2 Кликнете на " Anmelden "Unitymedia Horizon Steps 3-8

3 Изберете го табулаторот " Fortgeschritten "

4 Изберете " Weiterleitung "

5 Внесете 80 во Öffentlicher Port-Range

6 Внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутер cFos Personal Net во полето Lokale IP

7 Внесете 80 во Ziel-Port-Range

8 Кликнете на " Speichern "Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портот за хоризонтот UnitymediaУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за хоризонтот Unitymedia