cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможи пренасочување на портата за Zhone ZNID-GPON-2426A-2TS


Zhone ZNID-GPON-2426A-2TS Step 1

1 Пријавете се во вашиот Zhone ZNID-GPON-2426A-2TS со вашето корисничко име и лозинкаZhone ZNID-GPON-2426A-2TS Steps 2-4

2 Кликнете на табулаторот "Configuration"

3 Кликнете на "Firewall"

4 Кликнете на "Port Forwarding"Zhone ZNID-GPON-2426A-2TS Step 5

5 Кликнете на "Type" и изберете ОпсегZhone ZNID-GPON-2426A-2TS Steps 6-10

6 Внесете „Name“ за новото правило

7 Внесете порта, во овој случај пристаниште 80

8 Изберете протокол TCP

9 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

10 Притиснете "Add Rule"Zhone ZNID-GPON-2426A-2TS Step 11

11 Одјавете се од вашиот рутерПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможи пренасочување на портата за Zhone ZNID-GPON-2426A-2TSУпатства за активирање на Port Forwarding за Zhone ZNID-GPON-2426A-2TS