cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за ZTE F609


ZTE F609 Step 1

1 Пријавете се во вашиот ZTE F609 користејќи го вашето корисничко име и лозинка, а потоа кликнете на "Login"ZTE F609 Step 2

2 Кликнете на "Application" од левата страна на страницатаZTE F609 Steps 3-8

3 Проверете го полето "Enable"

4 Внесете име

5 Внесете 80 во овие полиња за форма:

WAN Start Port
WAN End Port
Порта за почеток на домаќинот на LAN
Пристаниште за домаќин на LAN

6 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

7 Кликнете на "Add"

8 Одјава на вашиот рутерПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за ZTE F609Упатства за активирање на Port Forwarding за ZTE F609