cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете пренасочување на портата за ZTE ZHXN H108N V2.5


ZTE ZHXN H108N V2.5 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - стандардно корисничко име/лозинка: admin - има во некои варијации во некои случаи, проверете го упатството за корисникот)ZTE ZHXN H108N V2.5 Step 2

2 Кликнете на "Application" од левата страна на страницатаZTE ZHXN H108N V2.5 Steps 3-9

3 Кликнете на "Port Forwarding"

4 Проверете го полето "Enable"

5 Внесете име

6 Внесете 80 во овие полиња со форма: "WAN Start Port", "WAN End Port", "LAN Host Start Port", "LAN Host End Port"

7 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

8 Кликнете на "Add"

9 Одјава на вашиот рутерПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за ZTE ZHXN H108N V2.5Упатства за активирање на Port Forwarding за ZTE ZHXN H108N V2.5