cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете пренасочување на портата за Zyxel C1100Z


Zyxel C1100Z Step 1

1 Пријавете се со корисничко име и лозинка на администраторотZyxel C1100Z Step 2

2 Кликнете на " Advanced Setup "Zyxel C1100Z Step 3

3 Кликнете на " Port Forwarding "Zyxel C1100Z Steps 4-5

4 Тип во IP адреса или само изберете го уредот cFos Лична Нет работи на влез и почетна (80), а завршува пристаништа (80), протокол (HTTP)

5 Кликнете на " Apply "Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за Zyxel C1100ZУпатства за активирање на Port Forwarding за Zyxel C1100Z