cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Zyxel Keenetic 4G II


Zyxel Keenetic 4G II Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin/1234)Zyxel Keenetic 4G II Steps 2-4

2 Изберете " ;Security " (икона на штит) во долниот мени

3 Изберете го табулаторот " Address translation Rules (NAT) "

4 Кликнете на " Add Rule "Zyxel Keenetic 4G II Steps 5-6

5 Изберете Broadband Connection од паѓачката листа (Забелешка: ако вашиот вид врска е PPoE или L2TP, треба да ја изберете соодветната опција од паѓачката листа)

6 Изберете TCP од паѓачката листаZyxel Keenetic 4G II Steps 7-11

7 Изберете Single. Внесете 80 во соодветното поле

8 Внесете ја (по можност статичката) IP на компјутерот cFos Personal мрежата што се вклучува во полето " Translate to: "

9 Внесете 80 во полето " Translate port to: "

10 (По избор) Внесете го HTTP-серверот во полето " Description: "

11 Кликнете на " Save "Zyxel Keenetic 4G II Step 12

12 Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер и можете да се одјавите од вашиот ZyXEL Keenetic 4G II

Овозможете го пренасочувањето на портата за Zyxel Keenetic 4G IIУпатства за активирање на Port Forwarding за Zyxel Keenetic 4G II