cFosSpeed er den officielle internetaccelerator for ASUS, GIGABYTE, ASRock og MSI gaming produkter
Ny! Af skaberne af cFosSpeed: cFos EVSE

Genererer en Windows-kernehukommelsesdump

I tilfælde af en blå skærm, mens vi bruger vores software, kræver vi en windows kernel-hukommelsesdump for at kunne undersøge problemet.

Følg disse trin for at generere kernen-hukommelsesdump:

For at oprette kernehukommelsesdump skal du overholde følgende indstillinger for funktionen "kernehukommelsesdump"

• Åbn "start og gendannelse - indstillinger" under "START/Kontrolpanel/System" under "avanceret"
  • Ved "skriv oplysninger om fejlfinding" skal du vælge: "kernehukommelsesdump"
  • Ved at klikke på "OK" bekræft ændringerne og luk vinduet "avanceret"
  • Ved at klikke på "OK" bekræft ændringerne og luk vinduet "System" og derefter vinduet "Kontrolpanel"
  • Hvis du bruger XP, skal du genstarte computeren (kræves ikke, når du bruger Vista eller en nyere version!)

Nu genereres en kernehukommelsesdump, så snart en blå skærm vises, og medmindre andet er angivet gemt som MEMORY.DMP.

Arkiver dit hukommelsesdump som en RAR- eller Zip- fil (vi anbefaler RAR eller 7-zip). Send det derefter til os ved hjælp af vores uploadside eller pr. Mail.

Kontakt os om nødvendigt for at spørge om indsendelse af store filer.

Hvad skal man gøre i tilfælde af en blå skærm?Sådan opretter du en kernedump i tilfælde af en blåskærm (BSOD).