cFosSpeed is de officiële internet versneller voor ASUS, GIGABYTE, ASRock en MSI gaming producten.
Nieuw! Door de makers van cFosSpeed: De cFos EVSE

Ontvang een gratis licentie (voor cFosSpeed) door ons te helpen met 10 of meer vertaal verbeteringen.
Sommige teksten worden gegenereerd door machine vertaling. Help ons deze teksten te verbeteren. Klik op de knop om de revisiemodus te starten.

Het genereren van een Windows-kerneldump

In het geval van een blauw scherm tijdens het gebruik van onze software hebben we een Windows kernel geheugendump nodig om het probleem te kunnen onderzoeken.

Volg deze stappen om de kernel-geheugendump te genereren:

Om de kernel-geheugendump te maken, moet u zich houden aan de volgende instellingen van de functie "kernel-geheugendump"

• Open bij "START/Configuratiescherm/Systeem" onder "geavanceerd" de "opstart- en herstelinstellingen"
  • Kies bij "foutopsporingsinformatie schrijven": "kernelgeheugen dump"
  • Bevestig de wijzigingen door op "OK" te klikken en sluit het venster "geavanceerd"
  • Bevestig de wijzigingen door op "OK" te klikken en sluit het venster "Systeem" en vervolgens het venster "Configuratiescherm"
  • Als u XP gebruikt, start u uw computer opnieuw op (niet vereist bij gebruik van Vista of hogere versie!)

Nu wordt een kernel-geheugendump gegenereerd zodra een blauw scherm verschijnt en tenzij anders gespecificeerd opgeslagen als MEMORY.DMP.

Archiveer uw geheugendump als een RAR- of Zip- bestand (we raden RAR of 7-zip aan). Stuur het ons dan via onze uploadpagina of per mail.

Neem indien nodig contact met ons op om te informeren over het indienen van grote bestanden.

Wat te doen bij een blauw scherm?Hoe maak je een kerneldump in het geval van een blauw scherm (BSOD).