cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за 2Wire 2701HG-G


2Wire 2701HG-G Step 1

1 Отворете ја страницата за управување со рутерот во прелистувач2Wire 2701HG-G Step 2

2 Отворете го табулаторот "Settings"2Wire 2701HG-G Steps 3-4

3 Отворете го табулаторот "Firewall"

4 Отворете го дијалогот "Application support" во табулаторот Firewall2Wire 2701HG-G Steps 5-6

5 Изберете го компјутерот cFos Personal Net е вклучен. Белешка: Компјутерот мора да биде поврзан со рутерот

6 Изберете ја опцијата за да дозволите индивидуални апликации2Wire 2701HG-G Steps 7-8

7 Изберете ја апликацијата за користење на пренасочување на портата за

8 Кликнете на копчето "Add" за да додадете пренасочување на портата за апликацијата во избраниот компјутер2Wire 2701HG-G Steps 9-10

9 Внесете ја административната лозинка

10 Кликнете на копчето "Submit" за да ја зачувате поставката2Wire 2701HG-G Step 11

11 Потврдете ја успешната конфигурација2Wire 2701HG-G Steps 12-13

12 Потврдете дека апликацијата е наведена

13 Зачувајте ја конфигурацијата. Пренасочувањето на пристаништето сега е поставеноПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за 2Wire 2701HG-GУпатства за активирање на Port Forwarding за 2Wire 2701HG-G