cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Arris TG1692A


Arris TG1692A Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардно корисничко име/лозинка: admin)Arris TG1692A Steps 2-4

2 Кликнете на "Firewall" во главното мени нагоре

3 Кликнете на "Virtual Servers / Port Forwarding" во менито лево

4 Кликнете на копчето "Add"Arris TG1692A Steps 5-7

5 Внесете ги полињата "Inbound Port" и "Local Port" (80 за HTTP) и IP-то на компјутерската cFos лична мрежа се вклучува во полето "Private IP Address"

6 Кликнете на копчето "Add Virtual Server"

7 Кликнете на "Logout" да се одјавите од вашиот рутерПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!