cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT N56U


ASUS RT N56U Step 1

1 Пријавете се на вашиот ASUS RT-N56U со корисничко име и лозинка (стандардно корисничко име/лозинка = admin)ASUS RT N56U Steps 2-4

2 Под "Advanced Settings" изберете "WAN" од левото мени

3 Изберете го табулаторот "Port Fowarding" на горниот дел од страницата

4 Овозможете го пренасочувањето на портот со кликнување на копчето "Enable Manual Port Forwarding?"ASUS RT N56U Steps 5-6

5 Внесете "Manual Port Forwarding List"

Service Name: HTTP
Source IP:
Port Range: 80
Local IP: ip на компјутерот cFos Personal Net се вклучува
Local Port: 80
Protocol: TCP

6 Притиснете го копчето "+" за да го додадете правилотоASUS RT N56U Step 7

7 Притиснете го копчето "Apply" за да го зачувате правилотоASUS RT N56U Step 8

8 На горниот дел од екранот, притиснете "Logout" за да се одјавите од рутеротПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT N56UУпатства за активирање на Port Forwarding за ASUS RT-N56U