cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за AVM FRITZ! Кутија 7270


AVM FRITZ!Box 7270 Step 1

1 Пријавете се во вашата FRITZ! Кутија со вашата лозинкаAVM FRITZ!Box 7270 Steps 2-4

2 Кликнете на "Internet" во главното мени од лево3 Кликнете на "Permit Access" во главното мени од лево

4 Кликнете на копчето "New Port Forwarding"AVM FRITZ!Box 7270 Steps 5-6

5 Изберете "HTTP-Server" и компјутерот cFos Personal Net работи од списоците со опции6 Кликнете на "Apply"AVM FRITZ!Box 7270 Step 7

7 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на копчето "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер и можете да се одјавите од вашата кутија FRITZ!

Овозможете го пренасочувањето на портата за AVM FRITZ! Кутија 7270Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за АВМ ФРИТЗ! Кутија 7270