cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-818LW


D-Link DIR-818LW Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.0.1 - основно корисничко име: лозинка на admin: на дното на рутерот)D-Link DIR-818LW Steps 2-3

2 Кликнете на "Advanced" во главното мени на горниот дел

3 Кликнете на „Port Forwarding“ од паѓачкото мениD-Link DIR-818LW Step 4

4 Кликнете на "Add Rule" долниот лев аголD-Link DIR-818LW Steps 5-9

5 Внесете го "Name" на правилото

6 Внесете ја IP-то на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

7 Внесете го бројот на TCP-портата на услугата за испраќање порта што сакате (80)

8 Внесете го бројот на портата UDP на услугата што ја сакате портата за испраќање (80)

9 Кликнете на копчето "Apply"D-Link DIR-818LW Step 10

10 Кликнете на копчето "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-818LWУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за D-Link DIR-818LW