cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DSL-2640T


D-Link DSL-2640T Step 1

1 Пријавете се на рутерот и внесете го корисничкото име и лозинката (стандардно ip: 192.168.1.1, стандардно корисничко име: admin, стандардна лозинка: admin)D-Link DSL-2640T Steps 2-8

2 Изберете "Advanced" од горното главно мени

3 Изберете "Virtual Server" од левото подмену

4 Изберете ја "LAN IP" на компјутерот што работи cFos лична мрежа

5 Изберете ја категоријата на сервери со кликнување на копчето "Servers"

6 Изберете ги правилата со кликнување на "Web Server"

7 Додадете ги правилата со кликнување на копчето "Add"

8 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на копчето "Apply"D-Link DSL-2640T Steps 9-11

9 Изберете "Tools" од горното главно мени

10 Изберете "System" од левиот подменус

11 Применете ги поставките и рестартирајте го рутерот со кликнување на копчето "Save and Reboot"D-Link DSL-2640T Step 12

12 Можете да изберете „View“ за да ја видите пристаништето напредD-Link DSL-2640T Step 13

Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DSL-2640TУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за D-Link DSL-2640T