cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Kozumi KM-4150NR


Kozumi KM-4150NR Step 1

1 Пријавете се во вашиот Козуми со вашето корисничко име и лозинкаKozumi KM-4150NR Step 2

2 Кликнете на табулаторот "Advanced"Kozumi KM-4150NR Step 3

3 Кликнете на "Port Forwarding"Kozumi KM-4150NR Step 4

4 Кликнете на копчето "Add"Kozumi KM-4150NR Steps 5-8

5 Пребарајте ја вашата услуга во паѓачката листа и прескокнете на чекор 8 или направете сопствен сервер

6 Ставете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

7 Додадете ги потребните пристаништа и протоколи

8 Кликнете на копчето "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Kozumi KM-4150NRУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Kozumi KM-4150NR