cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Овозможете го пренасочувањето на портата за LB-LINK BL-MP02


LB-LINK BL-MP02 Steps 1-2

1 Пристапете до вашиот рутер, потоа пополнете го вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.16.254 - стандардно корисничко име/лозинка: admin/admin)

2 Кликнете на копчето "Log In"



LB-LINK BL-MP02 Steps 3-5

3 Кликнете на "Firewall" во главното мени на горниот дел

4 Кликнете на "Port Forwarding" во средното мени од лево

5 Скролувајте до "Single virtual Server Settings"



LB-LINK BL-MP02 Steps 6-7

6 Пополнете ги информациите прикажани на Сл. И внесете ја (по можност статичката) ИП на компјутерот cFos Personal мрежата се вклучува во полето "IP Address"

7 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на копчето "Apply"



LB-LINK BL-MP02 Step 8

8 Само додадената ставка е прикажана во "Current Single Port Virtual Servers"



Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!