cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете проследување на портата за Mercusys AC12G


Mercusys AC12G Step 1

1 Најавете се на рутерот Mercusys со вашата лозинкаMercusys AC12G Step 2

2 Кликнете на „Напредно“Mercusys AC12G Step 3-5

3 Кликнете на „Напредни корисници“ во главното мени лево

4 Кликнете на „Виртуелен сервер“

5 Кликнете на копчето "Додај".Mercusys AC12G Step 6-9

6 Изберете HTTP опција под „Заеднички сервер“

7 Внесете ја IP адресата на компјутерот на кој работи cFos Personal Net

8 Изберете СИТЕ опција под „Протокол“

9 Кликнете на "Зачувај"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете проследување на портата за Mercusys AC12GИнструкции за активирање на Port Forwarding за Mercusys AC12G